Korpa 0

Politika Privatnosti

ZAŠTITA PODATAKA KUPACA I POSETILACA INTERNET PRODAVNICE GROMIKAKAO.COM

FAB Living by Una d.o.o., Krunska 50, 11000 Beograd, +381 11 2434838, office@fablivingbyuna.com, Matični broj: 21261122, Poreski broj (PIB) : 109887035 obrađuje vaše podatke o ličnosti.

VRSTE PODATAKA O LIČNOSTI KOJE PRIKUPLJAMO

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaši lični podaci kao što su: ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Bez tih podataka nismo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu, kao ni da Vas informišemo o statusu porudžbine, ili o eventualnim problemima ili promenama u vezi sa porudžbinom.

FAB Living by Una d.o.o. se obezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Takođe vršimo prikupljanje informacija, analizu i obradu podataka o proizvodima koje naši posetioci pregledaju i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju.
Svim našim kupcima i posetiocima dajemo mogućnost odluke da li žele da se prijave, kao i da li žele da se kasnije odjave sa naše mailing liste (biltena).

SVRHA OBRADE I PRAVNI OSNOV

FAB Living by Una d.o.o. koristi vaše podatke za sledeće svrhe:

 • Kreiranje korisničkih naloga
 • Obrada transakcija
 • Korisnička podrška
 • Komunikacija sa korisnicima
 • Ponude novih proizvoda i usluga.

KORISNICI PODATAKA

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti da ih prosleđujemo trećim licima, sem nadležnim državnim službama u slučaju zloupotrebe i kršenja zakona.

ZAŠTITA PODATAKA

FAB Living by Una d.o.o. štiti vaše podatke korišćenjem sledećih mera zaštite:
Sistem privilegija i rola i SSL sertifikat.

FAB Living by Una d.o.o. čuva vaše podatke dok se ne zatraži brisanje.

Svi prikupljeni podaci o kupcima na našem sajtu se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi zaposleni u FAB Living by Una d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

PRAVA GRAĐANA

Imate sledeća prava u vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti:

 • Potvrda da li obrađujemo vaše podatke o ličnosti;
 • Pristup vašim podacima o ličnosti;
 • Ispravku vaših podataka o ličnosti u slučaju greške;
 • Brisanje vaših podataka o ličnosti;
 • Prekid obrade vaših podataka o ličnosti;
 • Odbijanje da se vaši podaci o ličnosti obrađuju;
 • Prenos podataka o ličnosti kod drugog pružaoca usluge;
 • U slučaju da se vrši automatizovana obrada podataka o ličnosti i donošenje odluka, pravo na ljudsku intervenciju, izražavanje stava o odluci ili osporavanje odluke.

Prava možete ostvariti kontaktiranjem FAB Living by Una d.o.o. na sledeće načine:

 • Adresa: Krunska 50, 11000 Beograd

 • E-mail: office@fablivingbyuna.com

 • Telefon: +381 11 2434838.

NADLEŽNI ORGAN

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, mejlom na office@poverenik.rs ili telefonom na +381 11 3408 900.

POLITIKA UPOTREBE "KOLAČIĆA" (COOKIES)

FAB Living by Una d.o.o. koristi „kolačiće“ (Cookies) prilikom Vaših poseta našoj web lokaciji kako bismo Vam pomogli da korišćenje našeg web sajta prilagodite Vašim potrebama i kako bi ste pretraživali sve što želite brže i efikasnije.
Pojedinačnom korisniku se na početku posete dodeli kolačić sesije za identifikaciju i praćenje potrošačke korpice.

FAB Living by Una može na korisnikov kompjuter spremiti i druge kolačiće, kao što su identifikacioni broj korisnika u šifriranom obliku (za prepoznavanje korisnika prilikom sledeće posete). Kolačići sesije se u memoriju servera pohranjuju samo za vreme trajanja posete i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti, dok su trajni kolačići pohranjeni na kompjuteru korisnika 2 godine, nakon toga postanu neaktivni. Naši kolačići ne mogu da budu korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru.

Sem toga, Vaši lični podaci se skladište tek po dobijanju vaše izričite saglasnosti ili ako je to apsolutno neophodno da biste mogli da koristite ponuđenu uslugu i pristupite joj.
Svaki korisnik u svakom trenutku može da izbriše kolačiće iz svog računara ili mobilnog uređaja, pokretanjem odgovarajuće opcije u Vašem Internet browser-u.