Korpa 0

O NAMA

GROM & KAKAO je nastao 2015. godine sa ciljem da promoviše i neguje nezavisne kreativce i stvaraoce iz oblasti mode, asesoara i upotrebnih predmeta iz Srbije i regiona. Naša misija je da ovi jedinstveni proizvodi lako nađu put do svih koji cene nezavisnu kreativnost i rad lokalnih majstora, i da tako pomognemo lokalnim dizajnerima da povećaju izloženost i dopru do šire publike prevazilazeći ograničenja fizičkog prostora, i na taj način razvijaju i finansiraju svoj rad.

Želimo da unesemo novi život u način na koji ovi stvaraoci komuniciraju sa svojom publikom, i ohrabrimo kupce da podržavaju domaću i nezavisnu kreativnost, i grade svoj lični, drugačiji stil.

Od 2018. GROM & KAKAO postaje deo koncept radnje FAB Living by Una, unikatne fuzije  globalnih i lokalnih stilova, koja je od osnivanja početkom 2017. godine donela novinu u beogradskom pejzažu, uvodeći novi prodajni concept i pop-up hub.

Naš hibridni prostor koji obuhvata galerijski deo i prvoklasni prodajni prostor pruža jedinstveni personalizovani pristup kupcu i odlikuje se svojim prepoznatljivim umetničkim pristupom kućnom dekoru, modi, nakitu, kao i savremenim umetničkim delima.FAB Living by Una se nalazi u rezidencijalnom delu Vračara, između prelepog drvoreda lipa, gastronomskih pabova i kafića, smešten u jednom od najznačajnijih kvartova arhitektonskog Beograda. Izgrađena 1932. godine po projektu poznatog arhitekte Svetozara Jovanovića, ova vila u Krunskoj 50 potvrđuje napredni stil evropske arhitekture odnosno "stila balkanskog kraljevstva" sa početka XX veka. 

Nekih 100 godina nakon što je zgrada otvorena, stan u prizemlju je preuređen u nezaboravno FAB Living iskustvo, 130m2 prostora za povezivanje i uživanje u prostranom i živom gradu.