Korpa 0

Posetite FAB pop-up shop u Galeriji Belgrade!

Pop-Up Store fenomen je jedan od globalnih trendova u iskustvu kupovine. Reč je o privremenim radnjama koje funkcionišu na jednoj lokaciji u određenom vremenskom periodu. 

Volimo da pratimo trendove i pružimo jedinstveno shopping iskustvo svim ljubiteljima autentičnih dizajnerskih komada, stoga smo zaplovili u novi projekat, u saradnji sa našim prijateljima iz Belgrade Design District-a.

Donosimo vam kolekcije lokalnih dizajnera, koje volite da kupujete u našem FAB Living by Una i Mini FAB koncept store-u, na treću lokaciju, u najveći shopping centar u regionu, Galerija Belgrade!

Naš FAB pop-up shop, koji je u okviru koncepta Design District Galerija, osmišljen je kao jedinstveno mesto na kojem možete pronaći najnovije kolekcije domaćih modnih dizajnera i ručno rađene komade lokalnih umetnika.

Bilo da ste u potrazi za autentičnim komadom garderobe, aksesoara, nameštaja, detaljima za kuću, ili pak, umetničkim delima kojima ćete oplemeniti svoj dom, posetite nas i inspirišite se novim kolekcijama lokalnih dizajnera.

Neki od brendova koje možete pronaći u našem FAB pop-up shop-u su M-ishka, Zaga, Lagami, Bulka, Noa, Aleksandra Lalić, kao i mnoge druge kolekcije naših umetnika i dizajnera koje su dostupne i u našem FAB Living koncept store-u na Vračaru, kao i u Mini FAB-u na Dorćolu.

Radujemo se novoj prilici za druženje (uz poštovanje epidemioloških mera), a moći ćete i uživo da vidite kolekcije koje volite da kupujete putem našeg online shop-a.
Posetite nas u shopping centru Galerija Belgrade, na I spratu sektora A, u okviru koncepta Design District Galerija.


Prethodni članak